Известие

Collapse
No announcement yet.

разхода на бензин ми е нечовешки-156.1.8 тс-99г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разхода на бензин ми е нечовешки-156.1.8 тс-99г.

здравейте алфата ми дава зверски разход-15-17 на сто направо е стряскащо. верно че е зима,а и климатроника го пускам щом я запаля-ама тва си е направо зверско а дори и ламбдата да не работи не е ли пак висок

Ми не що зависи от карането - моята и тя дава сега 14-15 в София градско а е 145 1.8
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

да ама някои колеги тук преди време,преди да я взема, твьрдяха че при яко каране дават по 11.5-12, а до 17 разликата е огромна иначе колата наистина е добра,тоест варви

Comment

Вантотрейд за диагностика и да я оправят
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ако говорим серьозно разхода си е голям , айде моя е толкова щото минавам 3 км гася я, а тя едвам е стиганла 70 градуса, после вечерта пак така. А иначе това си е висок разход отиди на диагностика, а и още нещо каква температура ти държи - как е термостата демек.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Висок си е разхода да е около 14 става ама 17 . Кажи първо каква температура държи защото може наистина да е термостат, зареди от друго място бензин, че някой бензиностанции лъжат много, и ако не се оправи диагностика.

Comment

Ми аз със мойта градско нормално каране ми дава 12-12,5 сега в големите студове. И е точно паля 10 мин карам гаса. 2-3 часа почивка и после пак. Карам я със ОМВ 100 или със Шел 100. А с 95 ми даваше около 13,5-14 разход.
              Alfa Romeo Stelvio 2.0T
              Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

ами сутрин я паля,михавам 8 км. и държи 60 градуса. вярно,че беше много студено напоследък и не знам тая t дали е нормална. иначе добре загряла при студено време държи 70 градуса. карам я обикножено с 95 спорт на Темпо

Comment

Първоначално публикувано от vladimir stoilkov
                  ами сутрин я паля,михавам 8 км. и държи 60 градуса. вярно,че беше много студено напоследък и не знам тая t дали е нормална. иначе добре загряла при студено време държи 70 градуса. карам я обикножено с 95 спорт на Темпо
                  Термостат

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                    Първоначално публикувано от vladimir stoilkov
                    Термостат
                    ...и диагностика за по-сигурно, че аман от тия ламбди!
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Моя ситроен 1.4 ЗХ дава 16/100 ама имам предвид в най-големия студ и 2.5-3км.каране и гасене...после пак така...
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

70 градуса....термостата е за смяна...
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                        X